70 gedachten over “BULLCHAT.COM – GRATIS Inloggen [NL]”

 1. BULLCHAT OPRICHTERS ZIJN VUILE BOTTOM & ONBETROUWBARE NICHTEN, STALKERS & GEVAARLIJK VOOR SENIOREN. BETAAL NOOIT DIE €0,99 VIA DE BANK WANT HET ZIJN BOEVEN DIE JW BANKREKENING LEEG KUNNEN ROVEN

  Beantwoorden
 2. Lastig dat je wordt geweigerd als je inlogd. Dat is toch geen service.
  Vreemd als je inlogd op wifi lukt het niet op 4g wel!
  Melissa doe er is wat aan
  Grt

  Beantwoorden
  • Zou graag willen dat ik je probleem kon oplossen. Maar het beste wat ik kan doen is je adviseren om 4g of een VPN te gebruiken. Er zijn namelijk veel meldingen van soortgelijke problemen. Ook is contact met de beheerders van Bullchat erg lastig.

 3. Ik kan niet inloggen al twee dagen je krijgt een melding probeer het eens later, maar foto’s zijn weg profiel verwijderd. ga ik niet op WiFi maar gewoon op 4 g dan is er niks aan de hand.behalve foto’s en nickname dan. Ik ben denk ik geblokkeerd alleen omdat ik niet gereageerd heb op een persoon. dan is dit een belachelijke site zonder wederhoren van de andere partij

  Beantwoorden
 4. Melissa, je kan ons nog meer vertellen, maar ik kom er al meer dan een week niet in.
  Op het moment dat je een verandering aanbrengt in je CV moet je betalen.
  Je zegt: Klik op Chat Profile. Dat doe ik, dan moet je een Nickname invullen, want de bestaande verdwijnt als je op Chat Profile klikt. Maar wat ik ook doe, ik moet betalen.
  Doe er eens wat aan.

  Beantwoorden
 5. krijg zo vaak dat eikelige ; betaal 0,99 scherm dat ik dr wel klaar mee ben. en dat onthoud die klote server, of dat ding waarmee t genoteerd word ook nog!! dus als ik weer kom na dat scherm van 0,99 betalen krijg ik dan automatisch weer dat scherm..ben niet blij.
  t is dat bull wel eens een spontaan contact opleverd die ik zoek, maar meestal is t vergeven met lui die zwijgend zichzelf zitten op te geilen. ze nemen niet eens de moeite om een ander met respect te behandelen, of te reageren..heel veel buro ridders!! en dan zonder ridder.. en ook nog van die arrogante stellen, als ze dat al zijn, of pay hoertjes, naast de popper sletjes! dus nu met die 0,99 cent erbij is t mij allemaal te dol..wel jammer omdat ik specifieke mannen zoek, en/of dames/stellen die ik zomaar niet op een andere manier in contact kom..jammer van die mogelijkheid! succes ermee..en laat anders es weten hoe ik dat eiklige 0,99 scherm kwijt raak!!?? heb nu al tig keren reset ingedrukt, maar kom dr nie vanaf!

  Beantwoorden
 6. Al meer dan een maand moet ik op pc 0,99 euro per sessie betalen. Nu na 30 minuten alweer automatisch uitgelogd terwijl ik wel betaald had. De reacties hierboven van Melissa kloppen helaas niet, want ik duw steeds op ‘chat profile’ en moet toch continu betalen. Op een andere browser word ik helemaal niet toegelaten. Irritant ook dat er geen klantenservice is.

  Beantwoorden
 7. wat ik ook doe , ik word steeds doorgtelust dat ik 0.99 moet betalen …… effin een keer …. maar toch niet tekens , wat is dit ? ben toch eerlijk.

  Beantwoorden
 8. Op mijn computer kan ik soms wel en soms niet inloggen op mijn iPhone moet ik nu de hele tijd betalen en nee ik heb niet op de advertentie knop gedrukt wat kan ik doen om op mijn iPhone ook weer op bull te komen?

  Beantwoorden
 9. Steeds geeft hij aan nickname onjuist druk ik op reset doet niets ik heb 99 cent betaald .
  Wil. Ook foto plaatsen lukt ook niet.
  Kunt u het oplossen . Aub.

  Beantwoorden
 10. Kan sinds een paar uur alleen nog maar betaald inloggen. En voordat er als antwoord komt dat ik dan ws op personal ad heb geklikt, dat heb ik dus niet!

  Beantwoorden
 11. Dat betalen heb ik ook soms en soms best vaak, nu ook weer.heeft niks met koekjes van doen want die zijn er juist niet. Voorheen deed ik mijn hele browser geschiedenis weggooien maar das geen garantie. ’t lijkt lukraak

  Beantwoorden
 12. ik log in op bullchat, als ik eruit ga en weer erop wil krijg ik melding dat nickname niet gebruikt kan worden en als ik er wel in kan dan alle chats weg

  Beantwoorden
 13. Via een beveiligde VPN verbinding lukt het ook niet. Moet steeds betalen, wat ik ook doe.
  Bullchat is oplichterij. Ze zeggen dat het gratis is. Niet dus. Je kan op Chat Profiel blijven klikken en steeds je nickname aanpassen, maar steeds BETALEN.

  Beantwoorden
 14. Hetzelfde probleem. Moet al meer dan een week betalen, heb dat 2x gedaan en dan kan je een link kopiëren waarmee je de volgende keer kan inloggen. Nou, mooi niet.
  Is niet zo makkelijk als je denkt, Melissa. Je kan 100 x klikken op “chat profiel”, weer een nieuwe nickname invullen, klik op “Enter chatroom”, en nog steeds BETALEN!!!

  Beantwoorden
 15. vaak als k wil inloggen stuurt bullchat me van de inlog/profiel naar pay/advertentie zoals nu. ben dr helemaal klaar mee. en nee ik heb geen personal ad ingetikt of accounts. aub los t eens op. word dr gaar van. bvd!

  Beantwoorden
 16. Acces denied, vorige maand heeft dan 4 weken geduurd, nu ben ik sinds twee weken weer toegelaten en sinds eergisten word ik weer geweigerd. Waarom gebeurt dit ? Ik ben mij van geen kwaad bewust

  Beantwoorden
 17. Het hele chatten via bull is slecht. Inloggen lukt niet. ben je ingelogd staan er km afstanden die niet juist zijn. Geeft steeds meldingen toegang geweigerd de laatste paar dagen. Er is niet op te komen.

  Beantwoorden
 18. Waarom krijg ik de laatste dagen steeds dat als ik wil inloggen de boodschap dat ik niet kan inloggen en het later nog maar eens moet proberen. Heel vervelend en geen goede reclame voor deze overigens mooie site?????

  Beantwoorden
 19. De laatste dagen als ik wil inloggen in Bullchat, zegt het systeem dat er op dit moment geen toegang mogelijk is en ik het later nog eens moet proberen. Dit kan uren duren voordat je er weer in kan. Wat doe ik fout?

  Beantwoorden
 20. Ik kom vanaf zondagavond 31 Julie met zeer veel moeite ingelogd op bullchat. Meer keren niet dan wel, erg jammer. Toegang word steeds geweigerd.

  Beantwoorden
  • Hoi Roelof, Dan heb je waarschijnlijk op “Personal Ad” geklikt. Onderaan de pagina staat een knop “Chat Profile”, klik daarop. Dan kun je een gratis bullchat account aanmaken, zonder 0,99 cent te betalen.

  • Wellicht dat er een tijdelijke storing is of dat je ip-address is geblokkeerd op bullchat.com. Probeer het eens opnieuw in incognito op een andere internet verbinding. Als je dan wel kunt inloggen op bullchat ben je waarschijnlijk geblokkeerd.

  • Dan heb je waarschijnlijk op “Personal Ad” geklikt. Onderaan de pagina staat een knop “Chat Profile”, klik daarop. Dan kun je een gratis bullchat account aanmaken, zonder 0,99 cent te betalen.

 21. Dat inloggen lukt zeker niet altijd perfect , met regelmaat kom je als in wil loggen terecht op de verbinding van het maken voor een profiel en word je niet door gelinkt naar de chat room

  Beantwoorden

Plaats een reactie