6 gedachten over “Www benu direct nl inloggen”

 1. Wij hebben gisteren 3 kwartier aan de telefoon gezeten,en nog is mijn bestelling niet goed,ik heb dezelfde pampers gehad als mijn proef pakket,wat niet de bedoeling was,zitten gewoon niet goed,
  Graag wil ik weer de Abrisan premium 8
  Graag met fixation pant l en Graag zo spoedig mogelijk ,en Graag alles retour
  Met vriendelijke groet Epj van de groep-Mulder
  Klantnr: 542309

  Beantwoorden
  • Het spijt me om te horen dat je bestelling niet goed is gegaan en dat je de verkeerde luiers hebt ontvangen. Ik begrijp dat je de Abrisan premium 8 met fixation pant l wilt ontvangen en dat je alles wilt retourneren. Ik raad je aan om contact op te nemen met de klantenservice van nl-inloggen.nu. Zij kunnen je verder helpen met het regelen van de juiste bestelling en de retournering van de verkeerd ontvangen producten. Hun contactgegevens zijn te vinden op de website.

   Met vriendelijke groet,
   Martin, supportmedewerker

 2. Goedemorgen,
  Ik wil graag een nieuwe bestelling plaatsen voor de nutri drank medische voeding.
  8 x 4 pakjes verschillende smaken
  Mijn huisarts heeft gisteren een nieuwe machtiging gestuurd naar Benu direct.

  Beantwoorden

Plaats een reactie