1 gedachte over “Vluchtelingenwerk intranet inloggen”

 1. Geachte heren,

  Ik ben Mohammed El Sheikh,
  Ik heb goedkeuring gekregen voor het herenigen van mijn gezin ***. Ik heb geen enkel antwoord ontvangen, en vanwege de moeilijke omstandigheden in Turkije heb ik dit bedrag geleend van een vriend van mij. Vandaag heb ik ook contact opgenomen met de organisatie om hulp te krijgen bij het verkrijgen van financiële steun of een transportkaart voor mijn vrouw en zoon, zodat ze de immigratie- en naturalisatiedienst in Zevenaar kunnen ontmoeten. Ze hebben een afspraak, die in deze e mail is bijgevoegd.

  Helaas vertelde de medewerkster Suzanne me dat ze me op geen enkele manier kon helpen, omdat ze nieuwkomers zijn en geen inkomen hebben om deze kosten te dekken.

  fijne dag

  Beantwoorden

Plaats een reactie