5 gedachten over “Vinted inloggen lukt niet”

 1. Mijn Vinted app blijft maar draaien. Nu kan ik de app verwijderen en opnieuw laden maar ben bang dat ik dan niet meer kan inloggen en alles kwijt ben? Wie weet of dat geen problemen geeft?
  Op mijn computer is er niets aan de hand !???

  Beantwoorden
  • Het kan vervelend zijn als de Vinted app blijft hangen en je de app opnieuw moet installeren. Het verwijderen en opnieuw installeren van de app zou normaal gesproken geen gegevensverlies moeten veroorzaken. Je kunt proberen een back-up te maken voordat je de app verwijdert, mocht je je zorgen maken over het verlies van gegevens. Je kunt je accountgegevens ook altijd gebruiken om opnieuw in te loggen nadat je de app opnieuw hebt geïnstalleerd. Hopelijk helpt dit je probleem op te lossen! Als je nog andere vragen hebt, laat het me dan gerust weten.

 2. Ik heb exact hetzelfde probleem. Website van Vinted is op geen enkele manier te benaderen in Marokko. Op e-mail reageert Vinted niet. Waardeloze service!

  Beantwoorden
 3. Ik ben op vakantie in Marokko en heb vakantiemodus aan staan.
  Maar ik kan hier niet inloggen of de app gebruiken maar ik krijg wel allemaal notificaties waar ik op moet reageren.
  Wat kan ik doen?

  Beantwoorden
  • Probeer handmatig naar vinted.nl te gaan om in te loggen op uw Nederlandse vinted account vanuit het buitenland. Lukt het nog niet? Neem dan contact op met de vinted klantenservice.

Plaats een reactie