4 gedachten over “Vereniging eigenhuis inloggen”

 1. waar ik allemaal moet zijn,ik kan het niet vinden, inloggen lukt niet ,wil mijn wachtwoort veranderen.heb voor het eerst een puzzel gemaakt ,waar moet ik zijn.
  bij de puzzel staat wel wat ik moet invullen ,en dat heb ik gedaan ,maar dan kom ik bij puzzels invullen maar niet waar ik het antwoord moet invullen ,(misschien ben ik daar dan niet gehaaid genoeg voor )

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met inloggen op de Vereniging eigenhuis website en het wijzigen van je wachtwoord. Ik kan je helpen met een paar standaardoplossingen.

   Ten eerste, zorg ervoor dat je de juiste URL gebruikt om in te loggen. Controleer ook of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert. Als je je wachtwoord wilt wijzigen, moet er waarschijnlijk een optie zijn om dit te doen op de inlogpagina van de website. Dit kan bijvoorbeeld een link zijn met de tekst “Wachtwoord vergeten?” of iets dergelijks.

   Als je vastloopt bij het invullen van de puzzel, controleer dan of er instructies zijn over waar je het antwoord moet invullen. Probeer het antwoord in te voeren op dezelfde pagina waar je de puzzel hebt ingevuld, of klik op een knop met de tekst “Verzenden” of iets dergelijks om het antwoord te versturen.

   Ik hoop dat deze suggesties je helpen bij het oplossen van je problemen. Mocht je nog steeds problemen ervaren, dan raad ik je aan contact op te nemen met de klantenservice van Vereniging eigenhuis voor verdere assistentie. Veel succes!

 2. waar ik allemaal moet zijn,ik kan het niet vinden, inloggen lukt niet ,wil mijn wachtwoort veranderen.heb voor het eerst een puzzel gemaakt ,waar moet ik zijn.
  bij de puzzel staat wel wat ik moet invullen ,en dat heb ik gedaan ,maar dan kom ik bij puzzels invullen maar niet waar ik het antwoord moet invullen ,(misschien ben ik daar dan niet gehaaid genoeg voor )

  Beantwoorden
  • Ik begrijp dat je problemen hebt met inloggen op de Vereniging Eigen Huis website en dat je ook je wachtwoord wilt wijzigen. Het lijkt erop dat je vastloopt bij het invullen van de puzzel en het vinden van de plek waar je het antwoord moet invullen. Ik kan je aanraden om eerst de instructies bij de puzzel goed door te lezen en zorgvuldig te volgen. Als je nog steeds moeite hebt, zou je kunnen proberen om op de website te zoeken naar specifieke instructies over het invullen van de puzzel. Mocht je er dan nog steeds niet uitkomen, dan raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Vereniging Eigen Huis. Zij kunnen je verder helpen met je inlogprobleem en het wijzigen van je wachtwoord. Ik hoop dat dit je helpt. Laat het me weten als je nog andere vragen hebt.

Plaats een reactie