4 gedachten over “Swm rekening bekijken inloggen”

  1. Gdmrgen ik wil gaan verhuizen ,maar ik ben gaan informeren bij de service afdeling dat er geen meter op het erf is en de hydrofor en watertank hebben de vorige huurders meegenomen,maar er komt wel water uit een pijp dat aangesloten was op het water tank ,dus de vorig huurder had op die manier dan wel water gebruik ,en nu moet ik dat boete betalen en moet ook een meter geplaats worden en om swm te komen kijken moet ik 100 srd betalen

    Beantwoorden
    • Voor het bekijken van je SWM-rekening kun je inloggen op nl-inloggen.nu en daar je gegevens bekijken. Wat betreft de situatie met de watermeter en -tank adviseer ik om contact op te nemen met de verhuurder of de SWM-klantenservice voor een passende oplossing. Helaas kan ik je op dit moment niet verder helpen. Succes met het vinden van een oplossing.

  2. Gmorg ik heb all 2jaren probleem.met me de meter .is onduidelijk het moet een niuew geplaats worden ik kan mijn meter num ook niet op nemen en heb geen drukking ik krijg geen volledig water soms helemaal niet

    Beantwoorden
    • Bedankt voor uw bericht. Voor het bekijken van uw SWM-rekening en het opnemen van uw meter nummer kunt u inloggen via nl-inloggen.nu en de juiste sectie selecteren. Wat betreft uw probleem met de meter, raden wij u aan contact op te nemen met onze klantenservice voor verdere assistentie. Zij kunnen u helpen bij het plannen van een afspraak voor het vervangen van de meter en verdere diagnose van uw waterdrukproblemen. We hopen dat dit helpt!

Plaats een reactie