9 gedachten over “Shein retour inloggen”

  • Beste Els, helaas kunnen wij als nl-inloggen.nu geen toegang krijgen tot de gegevens van jouw Shein-account. Ik raad je aan om eerst de retour policy op de website van Shein te raadplegen en als je geen retourlabel kunt vinden, contact op te nemen met de klantenservice van Shein. Succes!

 1. IK kan mijn bestelling niet vinden inloggen is ook n probleem
  Kan ook niks vragen geen mail adres . weet iemand hoe t wel moet .
  Ik vind t niet netjes van shein

  Beantwoorden
 2. ik heb 4 bloezen en truien aangekocht maar zijn te groot wil ze ruilen maar geraak nergens op om te kunnen retourneren . waarom is dit zo moeilijk gemaakt . indien geen hulp moet ik nooit nog iets hebben van shein heb geprobeerd via gsm en via pc maar niks hoop op hulp bedankt alvast

  Beantwoorden
  • Shein accepteerd retourzendingen met een poststempel binnen 45 dagen na de aankoopdatum.
   Je kunt een retourzending voor Shein aanvragen, bij uw order na inloggen op uw account.

 3. als ik inlog zie ik mijn bestelling niet meer staan dus ik kan niet retourneren, ik moet dus gewoon betalen. Moeilijk moeilijk. Eens besteld maar NOOIT MEER.

  Beantwoorden

Plaats een reactie