15 gedachten over “Probleem inloggen bullchat”

 1. Krijg in BULLCHAT.COM wel een een inlogscherm maar bij de controle middels CAPTCHA krijg ik geen code aangeboden. Al een week lang.
  Vandaag nog erger. Geen code maar ook geen toetsenbord meer op in te typen. Alleen een blanco blok en 4 streepjes……

  Beantwoorden
 2. gratis inloggen wil nu niet lukken, komt telkens te staan dat ik betalen moet terwijl ik geen links of dergelijke in profiel heb.
  op 2 pc’s en smartphone hetzelfde

  Beantwoorden
  • Het kan zijn dat er een probleem is met de cookies of de cache van je browser. Probeer deze eens te verwijderen en probeer opnieuw in te loggen op Bullchat. Als dit niet werkt, kun je ook proberen om via een andere browser in te loggen of om de app te gebruiken in plaats van de website. Mocht dit allemaal niet werken, dan raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Bullchat voor verdere hulp.
   Ik hoop dat dit je helpt.
   Met vriendelijke groet,
   Martin van nl-inloggen.nu

 3. waarom krijg ik al maanden dat ik 99 cent zou moeten gaan betalen om in te loggen op bullchat, is er een oplossing om er weer normaal in te kunnen?

  Beantwoorden
  • Het lijkt erop dat je te maken hebt met een betaalde versie van Bullchat. Helaas kan ik je hier niet mee helpen, maar je kunt contact opnemen met de klantenservice van Bullchat voor meer informatie over het betalingsproces en eventuele oplossingen. Succes! Hem vriendelijk een fijne dag wensend.

  • Als je problemen ondervindt met inloggen op Bullchat, raad ik je aan om de volgende stappen te volgen:
   1. Controleer of je de juiste inloggegevens invoert, inclusief kleine en grote letters.
   2. Probeer je cookies en cache te wissen en het opnieuw te proberen.
   3. Controleer of je internetverbinding werkt voordat je probeert in te loggen.
   Ik hoop dat deze tips je helpen om toegang te krijgen tot de site. Laat me weten als er nog iets is waar ik je mee kan helpen.
   Vriendelijke groeten,
   Martin van nl-inloggen.nu

 4. Sinds 7 dec 2022 kan ik niet meer inloggen. De gehele dag wordt mij de toegang geweigerd. Ook vandaag wordt mij de toegang geweigerd. Zowel op pc als op telefoon. Heb al cookies verwijderd en dergelijke maar kom er niet meer in.

  Beantwoorden

Plaats een reactie