4 gedachten over “Polar steps inloggen”

 1. Beste m

  Ik kan niet verder Inloggen en aanmaken account
  e-mail is bekent wacht woord kwijt.
  Krijg nu constant te lezen u e-mail is al bekent ? Men dan kan ik niet verder ook niet wanneer ik een nieuw wacht woord aan maak .

  Beantwoorden
  • Het lijkt erop dat je een probleem hebt met het inloggen en het aanmaken van een account. Het feit dat je een melding krijgt dat je e-mail al bekend is, kan betekenen dat er mogelijk al een account is aangemaakt met dat e-mailadres. In dit geval zou je kunnen proberen om het ‘wachtwoord vergeten’-proces te doorlopen en een nieuw wachtwoord aan te maken. Als dit niet lukt of als je nog steeds vastloopt, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van nl-inloggen.nu. Zij kunnen je verder helpen met het oplossen van het probleem.

 2. Goedemiddag,

  Mijn inlog op mijn iphone en chroomebook zijn verschillend ik krijg dit niet aangepast.
  waardoor wat ik op mijn iphone heb staan niet op mijn chroomebook staat hoe kan ik dit veranderen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie