8 gedachten over “Npo plus account inloggen”

 1. Per 1december kun je blijkbaar op “oude” tv toestellen niet meer gebruik maken van de app. Ik betaal wel gewoon mijn NPO plus abonnement.
  Geen idee wat nu te doen 😡

  Beantwoorden
 2. WEat is dit verdomme voor gedoe, we kunnen helemaal niks meer zien via NPO plus. Ook niet via de gids, die on vertelt, dat we payback kunnen bekijken omdat we een plus abonnement hebben, hoe dan? Wat een dikke ellende is dit

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen ondervindt bij het inloggen op NPO Plus. Een mogelijke oplossing is om de browsercache en cookies te wissen en het opnieuw te proberen. Als dit niet werkt, kan het helpen om een andere browser te proberen of het apparaat opnieuw op te starten. Mocht je nog steeds problemen ondervinden, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van NPO Plus voor verdere assistentie. Zij kunnen je mogelijk helpen met het oplossen van het probleem en het verstrekken van de nodige ondersteuning.

 3. Ik betaal al NPO PLUS. Al maanden…nu kan ik niet inloggen omdat ik geen toetsenbord krijg om je gegevens in te voeren……app al paar keer verwijderd en vernieuwd maar zonder toetsenbord kan je niks..
  Ik hoor graag

  Beantwoorden

Plaats een reactie