7 gedachten over “My heritage inloggen”

  • Het lijkt erop dat je problemen hebt met het inloggen op de pagina van MyHeritage vanwege een vervallen wachtwoord. Om dit probleem op te lossen, raad ik je aan om de volgende stappen te volgen:

   1. Ga naar de inlogpagina van MyHeritage en klik op de link “Wachtwoord vergeten”.
   2. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord aan te maken. Zorg ervoor dat je een sterk wachtwoord kiest dat je gemakkelijk kunt onthouden.
   3. Probeer opnieuw in te loggen met je nieuwe wachtwoord.

   Als bovenstaande stappen niet werken, kan het zijn dat er een ander probleem is met je account. In dat geval raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van MyHeritage voor verdere ondersteuning.

   Hopelijk helpt dit je verder. Mocht je nog andere vragen hebben, dan hoor ik het graag.

   Met vriendelijke groet,
   Martin, supportmedewerker van nl-inloggen.nu

 1. ik ben vrijwilliger bij demogen en heb al meer dan 10jaar de huwelijken in gevoerd en heb ook veel geld betaalt bij jullie ; nu wil ik bij zoeken naar personen de akte opvragen na 1910 om verder te werken en ik kan niet meer binnen geraken; wij doen al dat werk gratis en jullie maken het ons lastig

  de vriendelijke groetjes
  Nicole

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met inloggen op MyHeritage. Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn als je niet kunt doorgaan met je werk.

   Een mogelijke oplossing is om je wachtwoord opnieuw in te stellen door te klikken op de “Wachtwoord vergeten?”-link op de inlogpagina. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

   Als dit niet werkt, kan het helpen om je internetbrowser te updaten naar de nieuwste versie of een andere browser te proberen.

   Als je nog steeds problemen hebt, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van MyHeritage. Zij kunnen je verder helpen met het oplossen van je inlogprobleem. Je kunt hun contactgegevens vinden op hun website.

   Ik hoop dat dit je helpt om weer toegang te krijgen tot je account. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het me gerust weten.

   Met vriendelijke groet,
   Martin

 2. Ik heb net de een mail gestuurd maar dit is mijn mail.Ik kan niet meer betalen wegens omstandigheden.ik heb het nu al over al naar jullie geschreven ik ben radeloos zo veel geld heb ik niet

  Beantwoorden
  • bedankt voor je bericht. Als je niet meer kunt betalen vanwege omstandigheden, kun je contact opnemen met de klantenservice van My Heritage om te bespreken welke opties er zijn. Zij kunnen je wellicht verder helpen en kijken naar een oplossing die voor jou financieel haalbaar is. Hopelijk komt er snel een oplossing voor je situatie. Succes!

Plaats een reactie