2 gedachten over “Mijn yves rocher inloggen”

 1. Beste mevrouw, meneer.
  Ik ben al heel lang klant van Yves Rocher en heb altijd besteld via internet, maar de laatste 2 keer lukte dat niet meer. Mijn klantnummer is: *** en mijn wachtwoord is: ***.
  Wat is er veranderd? ik wil gewoon bestellen via: yves-rocher.nl/bestellen. kunt u mij doorgeven wat er anders moet, want via de telefoon bestellen duurt veel te lang en hierdoor wordt dat erg duur, anders zal ik helaas mijn contact met u moeten be-eindigen.
  Met vriendelijke groet,

  Beantwoorden
  • Je kunt gewoon bestellen via de webshop op http://www.yves-rocher.nl pas bij het betalen wordt gevraagd om je inloggegevens. Overigens raad ik je aan om geen inloggegevens te plaatsen op een publiek forum. Heb je reactie aangepast om de gegevens af te schermen.

Plaats een reactie