3 gedachten over “Mijn vinted inloggen”

 1. Mijn account is geblokeerd, er word gezegd dat ik meerdere accounts zou hebben wat bulshit is contact opgenomen via de mail maar krijg 100x dezelfde andwoorden. Dan denk ik beetje booruitgang want krijg dan een andere mail hoe ik moet onblokken moest me gegevens sturen en zoi geonblokt worden. Eindstand begin je weer van vooraf aan en krijg ik weer dezelfde mails. Allemaal robotjes achter het computertje!!! Niks helpt hoe los je dit op, word er gek van

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met het opnieuw aanmaken van je account op Mijn Vinted. In dit geval zou ik je willen adviseren om de volgende stappen te proberen:

   1. Controleer je inbox en spammap van je e-mailadres ([email protected]) om te zien of je een bevestigingsmail voor je verwijderde account hebt ontvangen. Klik op de link in die e-mail om je account opnieuw aan te maken.

   2. Als je de bevestigingsmail niet hebt ontvangen, probeer dan in te loggen op de website van Mijn Vinted met je e-mailadres en wachtwoord. Als je succesvol kunt inloggen, betekent dit dat je account niet volledig verwijderd is en je het opnieuw kunt gebruiken.

   3. Als geen van bovenstaande stappen werkt, raden we je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Mijn Vinted. Zij kunnen je verder helpen bij het oplossen van dit probleem.

   Ik hoop dat dit je helpt om weer toegang te krijgen tot je account. Mocht je nog andere vragen hebben, aarzel dan niet om ze te stellen.

   Met vriendelijke groet,
   Martin, Supportmedewerker van NL-Inloggen.nu

Plaats een reactie