2 gedachten over “Mijn unigarant inloggen”

 1. Ik ben op vakantie in Portugal en ik heb een reisverzekering bij jullie.
  Een stuk van mijn kies is afgebroken ,maar ik kom over 4 weken pas thuis.
  Als ik nu naar een tandarts in Portugal gaat,hoe gaat dit dan met de reisverzekering?

  Beantwoorden
  • Als je tijdens je vakantie in Portugal medische hulp nodig hebt, kun je het beste direct contact opnemen met Unigarant. Zij kunnen je informeren over de dekking van je reisverzekering en je adviseren over de te nemen stappen. Zo voorkom je onnodige kosten en kun je zorgeloos genieten van je vakantie. Je kunt contact opnemen met Unigarant via de klantenservice, zij helpen je graag verder.

   Mocht je nog andere vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.
   Met vriendelijke groet,
   Martin, supportmedewerker nl-inloggen.nu

Plaats een reactie