2 gedachten over “Mijn telegraaf nl inloggen”

 1. Ik probeer in te loggen met mijn wachtwoord Helaas vergeten
  Wil op vakantie digitale krant lezen
  Ik zou een mail krijgen met gegevens maar niet ontvangen
  Klantnummer 1***

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met het inloggen op Mijn Telegraaf. Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, raad ik je aan om naar de inlogpagina te gaan en te klikken op ‘Wachtwoord vergeten’. Volg de stapsgewijze instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen.

   Wat betreft de mail met de gegevens, het kan wat tijd kosten voordat deze wordt bezorgd. Ik raad je aan om ook je spam- of junkmap te controleren, aangezien de mail daar mogelijk in terecht is gekomen. Als je de mail nog steeds niet hebt ontvangen, adviseer ik je contact op te nemen met de klantenservice van Mijn Telegraaf. Zij kunnen je verder helpen met het probleem en de benodigde gegevens verstrekken voor het lezen van de digitale krant tijdens je vakantie.

Plaats een reactie