2 gedachten over “Mijn staedion inloggen”

 1. Mijne heren
  Ik heb geconstateerd dat er in het toilet een tegel en de vloer kapot is (alles is oud zei een collega van staedion die kwam kijken voor mijn keuken)
  Ik heb ook gezien dat het fonteintje een koperen of een looden pijp heeft wat niet meer mag.
  En ik heb een vraag: In het huis heb ik enkelt maar in de keuken een rooster, volgens mijn moet er in elke kamer een rooster zijn dat heb ik geleerd als glaszetter. Ik heb wel in elke ruimte een kiepraam maar ik zit soms met mijn jas aan en dat is niet de bedoeling. Als het onder nul is moet het kunnen ventileren en dat is nou het geval niet. M.v.g dhr. R. Groeneveld

  Beantwoorden
  • Beste Ruud,

   Bedankt voor je bericht. Helaas kan ik je niet helpen met het repareren van het toilet of fonteintje omdat nl-inloggen.nu geen toegang heeft tot gegevens van staedion. Het is het beste om rechtstreeks contact op te nemen met de klantenservice van staedion.

   Wat betreft het rooster, het is inderdaad belangrijk om voldoende ventilatie te hebben in huis. Ik raad je aan om contact op te nemen met staedion en te vragen naar de mogelijkheden voor het installeren van roosters in andere kamers.

   Met vriendelijke groet,
   Martin van nl-inloggen.nu

Plaats een reactie