Mijn ov-chipkaart inloggen

In 4 stappen Mijn ov-chipkaart inloggen, Ov-chipkaart reishistorie, Mijn ov-chipkaart saldo, Mijn ns ov-chipkaart inloggen, Ov-chipkaart app, Ov-chipkaart – saldo terugvragen, Anonieme ov-chipkaart saldo, Saldo checken, Ov-chipkaart amsterdam

1. Log in – OV-chipkaart

https://www.ov-chipkaart.nl/inloggen-met-bevestiging.htm

Log in OVchipkaart

2. Ingelogd – OV-chipkaart

https://www.ov-chipkaart.nl/inloggen/ingelogd.htm

Welkom bij Mijn OVchipkaart. Je bent nu ingelogd. Lees voor. Vergroot tekst A A.

3. Ik kan niet inloggen in mijn account. Wat nu? – OV-chipkaart

https://www.ov-chipkaart.nl/vragen-en-antwoorden/ik-kan-niet-inloggen-in-mijn-account.-wat-nu.htm

Ik kan niet inloggen in mijn account. Wat nu? · Je hebt nog geen OVchipaccount aangemaakt · Je bent je inloggegevens vergeten · Je probeert te vaak in te loggen.

4. OV-chipkaart – Home

https://www.ov-chipkaart.nl/

De OVchipkaart is het betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland. Je laadt de kaart op met saldo in euro’s of je zet er een abonnement op.

5. Hoe maak ik een OV-chipaccount aan? – OV-chipkaart

https://www.ov-chipkaart.nl/vragen-en-antwoorden/hoe-maak-ik-een-ov-chipaccount-aan.htm

Hoe maak ik een OVchipaccount aan? · 1. Klik op Account aanmaken ; · 2. Vul een gebruikersnaam, e-mailadres en wachtwoord in en herhaal je wachtwoord; · 3. Binnen

6. Check je saldo – OV-chipkaart

https://www.ov-chipkaart.nl/kopie-van-saldo-terugvragen/saldochecker.htm

Check je saldo. Vul het 16-cijferige kaartnummer in en bekijk je saldo. Saldochecker. Kaartnummer. Mijn saldo. Ook handig.

7. Inloggen op Mijn NS – Reisinformatie

https://www.ns.nl/reisinformatie/reizen-met-ov-chipkaart/inloggen-op-mijn-ns-of-mijn-ns-zakelijk.html

Ook kunt u uw OVchipkaart toevoegen aan uw Mijn NS-account zodat u uw reisgegevens kunt inzien. Het overzicht laat uw gemaakte NS-reizen met kosten zien.

5 gedachten over “Mijn ov-chipkaart inloggen”

 1. Even terugkomend op de post van Peter van der Linden juli 29, 2023 om 13:24 .
  Ik had hetzelfde probleem, in meerdere browsers (MS Edge / Chrome / Firefox en Opera).
  Op andere (schone) computers werkte OV-chipkaart.nl dus wel.
  Via tracert (dos) zag ik dat ov-chipkaart.nl ook via 62.112.247.9 kon worden opgeroepen.
  Daar was wat meer te vinden, wat doorklikken en ik kwam het programma AVGAntitrack tegen. Via Settings door naar “Apps en Settings” het programma AVG Antitrack verwijderd en het probleem was opgelost. Over het nut/noodzaak van AVG Antitrack kan ik niets zeggen, had het zelf blijkbaar wel geinstalleerd/geactiveerd.
  Misschien te laat voor Peter, maar de genoemde boodschap zal wel meer voorkomen!

  Beantwoorden
 2. Al dagenlang kan ik niet inloggen. Noch op ov-chipkaart (niet-persoonlijke kaart, heb ik voor gasten), noch op mijn persoonlijke ov-chipkaart.

  De mededeling is:
  Deze pagina is (tijdelijk) niet beschikbaar. Zorg dat je javascript en cookies hebt ingeschakeld in je browser. The requested URL is temporarily unavailable. Please insure javascript and cookies are enabled

  Support ID is:

  Wat moet ik doen?

  Beantwoorden
  • Het lijkt erop dat er een probleem is met de website van nl-inloggen.nu. Dit kan verschillende redenen hebben, zoals een tijdelijke technische storing of een probleem met je browserinstellingen.

   Om dit op te lossen, kun je een aantal dingen proberen:

   1. Zorg ervoor dat je javascript en cookies hebt ingeschakeld in je browser. Je kunt de instellingen van je browser controleren en aanpassen om ervoor te zorgen dat deze functies zijn ingeschakeld.

   2. Probeer de pagina te openen in een andere browser of op een ander apparaat om te controleren of het probleem specifiek is voor de browser die je momenteel gebruikt.

   3. Je kunt ook proberen om je cookies en cachegegevens te wissen in je browserinstellingen. Dit kan helpen bij het oplossen van eventuele problemen met opgeslagen gegevens.

   Als je na het proberen van deze stappen nog steeds niet kunt inloggen, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van nl-inloggen.nu. Zij kunnen je verder helpen bij het oplossen van het probleem.

   Ik hoop dat dit je helpt en excuseer voor het eventuele ongemak. Als je nog andere vragen of problemen hebt, sta ik voor je klaar om te helpen.

   Met vriendelijke groet,
   Martin

  • Voor vragen over of problemen met je OV-chipkaart bestelling kun je contact opnemen met de klantenservice. Bel hiervoor naar het telefoonnummer van de OV-chipkaart 0900-0980. Bereikbaar op werkdagen van 7.00 tot 21.30 uur en op zaterdag, zondag en feestdagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Plaats een reactie