Mijn ohra verzekeringen inloggen

In 4 stappen Mijn ohra verzekeringen inloggen, Mijn ohra autoverzekering, Ohra contact, Ohra zorgverzekering, Ohra aanvullende verzekering, Ohra sterk, Ohra reisverzekering, Mijn ohra dierenverzekering declareren, Ohra autoverzekering contact

1. Inloggen Mijn OHRA

https://login.ohra.nl/

Inloggen Mijn OHRA. Vul alleen uw gegevens in wanneer de adresregel bovenin begint met https://login.ohra.nl/ . E-mailadres *. Wachtwoord *.

Inloggen Mijn OHRA

2. Mijn OHRA Zorgverzekering: Inloggen

https://login.ohra-zorg.nl/

Inloggen bij Mijn OHRA Zorgverzekering. Bij Mijn OHRA Zorgverzekering regelt u uw zorgzaken eenvoudig zelf. Bekijk uw polis, declareer een nota en bekijk uw

3. ‘Mijn OHRA’ inloggen – Online login

https://www.e-inloggen.nl/ohra-inloggen/

Ohra account · Ga naar de website: ohra.nl. · Klik rechtsboven op de blauwe knop met ‘inloggen‘. · Vul je e-mailadres in. · Herhaal het e-mailadres en kies een

4. Mijn OHRA Zorgverzekering: Inloggen

https://login-cz-ohra.prod.onegini.com/

Inloggen bij CZ. Bij CZ regelt u uw zorgzaken eenvoudig zelf. Bekijk uw polis, declareer een nota en bekijk uw zorgverbruik.

5 Vragen over mijn ohra verzekeringen inloggen

Kan niet inloggen op OHRA?

Lukt het nog steeds niet ? Kies dan voor wachtwoord vergeten en vraag een nieuw wachtwoord aan. Of activeer even opnieuw je Mijn OHRA account. Hiervoor heb je je relatienummer nodig.

Welke verzekering heb ik OHRA?

Met Mijn OHRA Zorgverzekering heb je geen papieren rompslomp en uitpuilende bureaulades meer. Alles is in deze online polismap te vinden: je persoonlijke gegevens, je verzekeringsgegevens en alle rekeningen. Je kunt hier je polis bekijken of wijzigen. Ook de post die je van ons krijgt kun je er vinden.

Waar kan ik mijn relatienummer vinden OHRA?

Waar staat je relatienummer

Je relatienummer is onderdeel van je polisnummer en staat op je polisblad. Het zijn de cijfers voor het 1e streepje. Stel je polisnummer is: 123456-531-04. Dan is je relatienummer 123456.

Is OHRA onderdeel van CZ?

Distributie Zorgverzekering B.V.

Dit bedrijfsonderdeel maakt gebruik van de handelsnaam OHRA Zorg en bemiddelt zorgverzekeringen naar OHRA Ziektekostenverzekeringen NV ( onderdeel van CZ -groep).

Hoeveel eigen risico heb ik nog OHRA?

Wat is het verplicht eigen risico ? Het verplicht eigen risico voor 2022 bedraagt € 385,- per jaar voor iedereen van 18 jaar of ouder. Het geldt alléén voor vergoedingen vanuit de basisverzekering. Voor vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering of de tandartsverzekering betaal je dus géén eigen risico .

Plaats een reactie