4 gedachten over “Mijn loondossier inloggen”

 1. Ik werk sinds 1 september bij mijn nieuwe werkgever en zij hebben mij aangemeld bij loondossier.nl . Iedere keer dat ik een wachtwoord probeer aan te maken krijg ik de melding ‘Geboortedatum onjuist’.

  Ik heb hierover contact gezocht met loon.nl, zij verwijzen mij naar de werkgever. Inmiddels ben ik ettelijke mails verder en heb ik een schermvideo gemaakt.

  Eea loopt via een accountancykantoor. Ik stap straks maar even op de fiets en ga daar langs want ik vraag me nu af of er wel loonbelasting wordt afgedragen.

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met het aanmaken van een wachtwoord voor je loondossier bij loondossier.nl. Het is begrijpelijk dat je hierover contact hebt opgenomen met loon.nl en dat zij je hebben doorverwezen naar je werkgever. Het is een goede stap om langs te gaan bij het accountancykantoor om te controleren of er wel loonbelasting wordt afgedragen. Mocht je nog andere vragen of problemen hebben, laat het me weten. Ik help je graag verder.

  • Het lijkt erop dat er een probleem is met het invoeren van de juiste geboortedatum bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Ik raad aan om eerst te controleren of de geboortedatum correct is ingevuld. Mocht dit het geval zijn en het probleem blijft bestaan, dan kan je het beste via de klantenservice contact opnemen om het probleem op te lossen. Zij kunnen je verder helpen met specifieke informatie over jouw account en toegang tot je loondossier. Succes!

Plaats een reactie