6 gedachten over “Mijn 2park.nl inloggen”

 1. Hoi,
  Ik heb alle producten en ook ben ik geregistreerd op de 2park app maar als ik ingelogd ben en wil mijn product koppelen dan lukt dat niet. Ik krijg de melding: gebruikersnaam of wachtwoord klopt niet, terwijl ik al ingelogd ben?

  Ik kan dus niets koppelen en er is ook geen helpdesk lijst wat te doen?

  Beantwoorden
 2. Beeste Heer/mevrouw, U stuurd mij een email om mijn nieuwe wachtwoord in te stellen, helaas lukt dit niet vanwege de chapta waar geen ruimte voor is in te vullen graag verzoek ik u mij uitleg toe te sturen hoe ik dit wel kan doen. bijvoorbaat dank H Romijn Dordrecht.

  Beantwoorden
  • Wat vervelend dat u niet kan inloggen. Wellicht dat je op een groter scherm wel kunt inloggen op Mijn 2park. Je kunt ook uit proberen te zoomen met ctrl -. Overigens zijn wij niet degene die u heeft gemailt, dat is 2park.nl zelf. Als u er met onze tips niet uit komt, adviseer ik je om contact op te nemen met de klantenservice 2park.nl

Plaats een reactie