2 gedachten over “Liss panel inloggen”

  1. Ik probeer tevergeefs de laatste vragenlijst te openen om deze in te vullen, waarvan de sluitingstermijn vandaag is.

    Het gaat om de lange vragenlijst (tjdsinschatting 50 minuten, als ik me goed herinner. De overige had ik al eerder ingevuld.

    Beantwoorden
    • Het kan zijn dat er een technisch probleem is opgetreden bij het openen van de vragenlijst. Een aantal oplossingen die je kunt proberen zijn het gebruik van een andere browser of het legen van je cache en cookies. Als dit niet werkt, kan het ook helpen om de website tijdelijk te sluiten en daarna weer opnieuw te openen. Hopelijk werkt één van deze oplossingen en kun je alsnog de vragenlijst invullen voor de sluitingstermijn. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Plaats een reactie