8 gedachten over “Klm travelshop inloggen”

 1. Ik heb ongebruikte IPB tickets. Paar keer restetutie aangevragt en kreg bevesteging voor. maar tot nu toe bijna twee maanden, nog mijn geld niet terug gekregen.Ik prebeerde telefonische contact te nemen en email sturen met IPB afdeling ook geen reactie behalf automatische bericht,soms de website is niet meer berijkbaar en valtuit.hoe kan ik mijn geld terug ontvangen?

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen hebt met het ontvangen van terugbetalingen voor je ongebruikte IPB-tickets. Ik begrijp dat dit frustrerend voor je moet zijn. Helaas kan ik als supportmedewerker van nl-inloggen.nu geen directe toegang tot de IPB-afdeling bieden, maar ik kan je wel enkele suggesties geven om dit probleem aan te pakken.

   Ten eerste raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van KLM Travelshop. Zij kunnen je mogelijk verder helpen met het oplossen van dit probleem en je informeren over de status van je terugbetaling. Je kunt telefonisch contact opnemen met de klantenservice of een e-mail sturen naar het daarvoor bestemde e-mailadres.

   Daarnaast kun je ook proberen om rechtstreeks contact op te nemen met de IPB-afdeling via het telefoonnummer of e-mailadres dat je eerder hebt geprobeerd. Als je nog steeds geen reactie krijgt, kun je proberen om contact op te nemen met KLM Travelshop en hen op de hoogte stellen van het ontbreken van een reactie van de IPB-afdeling. Zij kunnen mogelijk interne stappen ondernemen om dit probleem aan te pakken.

   Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn wanneer de website niet bereikbaar is of uitvalt. In dit geval raad ik je aan om het op een later tijdstip opnieuw te proberen. Het kan zijn dat er tijdelijke technische problemen zijn die van invloed zijn op de bereikbaarheid van de website.

   Ik hoop dat deze suggesties je helpen bij het vinden van een oplossing voor je probleem. Mocht je nog andere vragen hebben, dan sta ik uiteraard voor je klaar om te helpen.

 2. Ik heb 4 jaar geen gebruik gemaakt van het IPB vliegen.er is veel veranderd .voor mij vandaar ik een paar vragen,Waar moet ik inloggen,waar moet ik zijn om mij te resetten ?IK hoop dat jillie mij daar b ij kunnen helpen .Th.Fransen.

  Beantwoorden
 3. Goede morgen,

  Ik ben een gepensioneerde KLM-er en wil met mijn dochter geboekte plaatsen hebben met 25% korting op de tickets. Waar kan ik dat regelen? Ik heb geen inlog gegevens beschikbaar.

  M.vr.groet,
  Ed

  Beantwoorden
 4. Ik ben gepensioneerde klm,er met 45 dienstjaar wil graag reizen met de ipb regeling. Bij wie moet ik wezen,moet ik naar gebouw 103 om info te halen.

  Beantwoorden

Plaats een reactie