2 gedachten over “Kan niet inloggen op hikvision camera”

 1. Hey zou iemand mij kunnen helpen ik heb een Ds 7608 ni-k 2/8 k hikvision . Probleem is dat ik al een tijdje geen meldingen krijg ( alarm) op mijn gsm maar via de app op de gsm kan ik alle camera’s bekijken ,als ik een mail test verstuur krijg ik melding ” mislukt ” , alvast bedankt

  Beantwoorden
  • Het probleem dat je beschrijft kan veroorzaakt worden door verschillende factoren. Hier zijn een paar stappen die je kunt proberen om het probleem op te lossen:

   1. Controleer eerst je instellingen in de app op je gsm. Zorg ervoor dat de meldingen zijn ingeschakeld en dat je de juiste meldingsinstellingen hebt geselecteerd voor de camera’s.

   2. Controleer ook de instellingen op je camera zelf. Zorg ervoor dat de juiste e-mailgegevens zijn ingevoerd en dat de instellingen voor meldingen correct zijn geconfigureerd.

   3. Als de bovenstaande stappen niet werken, probeer dan de camera opnieuw op te starten. Dit kan soms helpen om eventuele tijdelijke technische problemen op te lossen.

   Als geen van deze stappen het probleem oplost, raad ik je aan contact op te nemen met de klantenservice van Hikvision voor verdere assistentie. Ze hebben mogelijk toegang tot specifieke informatie en kunnen je helpen met dit probleem.

   Ik hoop dat dit helpt! Laat het me weten als je nog vragen hebt.

Plaats een reactie