2 gedachten over “Jumbo account inloggen”

 1. Geachte, graag had ik met onmiddellijke ingang mijn account verwijdert gezien. Aangezien jullie verwijzen naar jumbo.com profiel account verwijderen om dit te realiseren maar “profiel” nergens voorkomt vraag ik jullie met aandrang om dit in mijn plaats te verwezenlijken zodat ik geen verdere stappen hoef te ondernemen.
  Met de meeste hoogachting,
  Rik Cappelle

  Beantwoorden
  • Om je Jumbo account te verwijderen, kun je inderdaad naar de website gaan en daar naar de pagina “Profiel” zoeken. Hier kun je de optie “Account verwijderen” vinden en uitvoeren. Mocht je hier problemen mee hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Hopelijk heb ik je hiermee voldoende geholpen.
   Met vriendelijke groet,
   Martin, supportmedewerker van nl-inloggen.nu

Plaats een reactie