15 gedachten over “Inloggen op polarsteps”

 1. Goedendag,
  Ik wil een fotoboek maken van mijn reis, alleen heb ik een probleem met inloggen.

  In mijn account staat een gek e-mail adres met @privaterelay. Kan ik dit veranderen naar mijn eigen e-mailadres, zodat ik een nieuw wachtwoord kan aanmaken?
  Zonder mijn reizen kwijt te raken.

  Alvast bedankt voor de reactie

  Beantwoorden
 2. Ik probeer een account aan te maken, bevestigingsmail heb ik al. Maar de app blijft hangen, zegt steeds maar op te slaan, waar je je naam, foto en woonplaats moet invullen. Wat kan ik nu doen?
  Heb de app al meerdere malen eraf gegooid en opnieuw geprobeerd.

  Beantwoorden
  • Je kunt proberen contact op te nemen met Polarsteps zijn klantenservice. Maar ik vrees dat de enige optie om dit te doen is handmatig alles overzetten naar één Polarsteps account.

 3. Ik wil een fotoboek maken van mijn trip maar inloggen op laptop lukt niet omdat ik het password niet weet. Bij reset password moet ik het oude password invullen maar dat weet ik niet meer. Hoe los ik dat op

  Beantwoorden
 4. Ik kan sinds een paar dagen ook niet meer inloggen. Hij geeft aan dat mijn gebruikersnaam al bestaat. Ik kom hier niet verder. Mijn oude mailadres gebruik ik niet meer.
  Nu ben ik al mijn reizen kwijt.

  Beantwoorden
  • Helaas heeft u uw oude inloggegevens of emailadress nodig voor toegang tot uw bestaande polarsteps account. Zonder één van de twee inlogopties kan polarsteps niet verifiëren dat het uw account betreft.

  • Hoi Marietje, er zijn een aantal dingen die je kunt doen als je de wachtwoord vergeten mail van polarsteps niet ontvangt.
   1. Controleer je Spam en Reclame map
   2. Controleer of je het goede email hebt gebruikt bij wachtwoord vergeten. Tip: als je meerdere emailadressen hebt. Zoek in je mailbox op mails van polarsteps.com. Zie je daar email staan van je polarsteps account? Dan is dit het goede mailadres.

 5. Ik heb een probleem. Tijdens mijn reis Is er ineens om veiligheidsredenen gevraagd om opnieuw in te loggen. Dit lukte niet. Ben dus alles van mijn account kwijt aangezien ik niet meer kan inloggen en zelfs nu een nieuw account gemaakt is.
  Hoe kan ik dit oplossen?

  Beantwoorden
  • Als u niet kunt inloggen op polarsteps is het eerste wat u kunt doen het wachtwoord van uw polarsteps account resetten. Dit doet u door te navigeren naar “sign in” en dan onderaan te klikken op “Forgot password?”. U ontvangt een email met daarin een link om uw wachtwoord van polarsteps te veranderen.

Plaats een reactie