4 gedachten over “Inloggen mijn foleta”

 1. Beste helpdesk,

  Ik kan niet meer inloggen. Krijg steeds keuzevak in beeld als startscherm wat ik niet wil. En
  Wat moet ik doen?

  Ik heb voordurend vanmorgen de helpdesk 030-2040214 gebeld maar krijg geen verbinding.
  Moet ik een ander nummer bellen? Is er een andere oplossing?

  Ton Wijnbergen

  Beantwoorden
  • Het spijt me te horen dat je problemen ondervindt met het inloggen op mijn foleta. Om het keuzevak als startscherm te verwijderen, kun je proberen de cache en cookies van je browser te wissen. Dit kan helpen om eventuele opgeslagen gegevens te verwijderen die mogelijk het probleem veroorzaken. Als dat niet werkt, kun je proberen je browser bij te werken naar de nieuwste versie.

   Wat betreft het bellen van de helpdesk, het kan zijn dat het druk is waardoor je geen verbinding krijgt. Ik raad je aan om het later nogmaals te proberen. Mocht je een ander nummer willen proberen, dan kun je het algemene nummer van nl-inloggen.nu proberen dat vermeld staat op de website. Zij kunnen je mogelijk verder helpen als je problemen blijft ervaren.

   Ik hoop dat dit je helpt bij het oplossen van je probleem. Mocht je nog andere vragen hebben, laat het me gerust weten.

   Met vriendelijke groet,

   Martin, supportmedewerker nl-inloggen.nu

 2. Goedemiddag,
  Mijn e-mailadres is plotseling niet meer bekend bij foleta. Ik kan dus niet meer inloggen of een wachtwoord wijzigingen. Graag hoor ik wat ik/ jullie hieraan kunnen doen.

  mvg,
  Jennifer Bas
  teamleider onderbouw Hartenlust Bloemendaal

  Beantwoorden
  • Als je e-mailadres niet meer bekend is bij foleta, dan kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van foleta. Zij kunnen je verder helpen met het herstellen van je account en eventueel ook het wijzigen van je wachtwoord. Hun contactgegevens kun je vinden op de website van foleta. Succes ermee!
   Met vriendelijke groet,
   Martin – supportmedewerker nl-inloggen.nu

Plaats een reactie