6 gedachten over “Hr & salaris gemak portaal inloggen”

 1. Ik kan niet inloggen.
  Volgensmij is er een nieuwe app.
  Toen me werkgever een link stuurde voor ww opnieuwen instellen,kreeg ik een andere app. Heb nu een andere telefoon maar kan de app niet meer vinden.

  Beantwoorden
  • Als je niet meer kunt inloggen op het HR & Salaris Gemak Portaal, kun je het beste eerst je wachtwoord opnieuw instellen via de link die je van je werkgever hebt gekregen. Als je nu een andere telefoon hebt, moet je de app opnieuw downloaden en installeren. Als je de app niet meer kunt vinden, kun je deze opnieuw downloaden via de appstore van je telefoon. Hopelijk lukt het op deze manier om weer in te loggen op het portaal. Mocht dit niet lukken, neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor verdere hulp. Met vriendelijke groet, Martin van nl-inloggen.nu.

 2. Hoi, het lukt mij niet meer om in te loggen op het salaris portaal. Om mijn wachtwoord opnieuw in te stellen heb ik ooit een telefoonnummer opgegeven dat niet meer werkt. Zouden jullie mijn account kunnen activeren met mijn nieuwe nummer?

  Beantwoorden
  • Helaas is het niet mogelijk om je wachtwoord te resetten als er geen werkend telefoonnummer bekend is. Raad je aan om contact op te nemen met HR & Salaris gemak om het in je portaal te telefoonnummer veranderen.

Plaats een reactie