13 gedachten over “Digitale budgetmeter inloggen”

    • Als supportmedewerker van nl-inloggen.nu hebben wij geen toegang tot de gegevens van jouw account bij de digitale budgetmeter. Het is het beste om contact op te nemen met jouw leverancier om antwoord te krijgen op jouw vraag over het teveel betaalde bedrag van 139 euro op jouw account. Zij kunnen jou hierbij verder helpen.

  1. Sinds onderhoudswerken aan de prepaidsite niks dan miserie miserie. 3 afzonderlijke betalingen gedaan en nog steeds beperkte stroom toevoer ondanks dat ik ferm in positieve saldo sta. 5 telefoons, moet wachten, wachten en nog eens wachten. Na heel wat uurtjes wachten ben ik het stilaan beu te worden

    Beantwoorden
  2. ‘na zoveelste schrijven ,weet ik niet waarom mijn werkende prepaid gedeactiveerd is? Terwijl alles goed werkte. Krijg mijn activatie niet terug met al hun excuses van mijn gegevens niet kunnen terug vinden. Zodat ze mij met facturen kunnen volproppen. Maar dat weten ze wel.mijn adres om facturen te sturen.k zou graag mijn prepaid terug geacteveerd zien .aub hulp gevraagt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie