4 gedachten over “Cosmetique active nederland inloggen”

 1. Ik wil inloggen bij cosmetique active met mailadres is bij jullie niet bekend ?
  Ik wil nieuw wachtwoord aanvragen gaat niet omdat mijn mailadres niet bekend is ?
  Hoe kan ik mij bij jullie aanmelden ?
  Mijn mailadres is w***@gmail.com
  Ik ben werkzaam bij Apotheek in Oisterwijk.

  Bvd wilma van Vught,

  Beantwoorden
  • Het spijt me, maar ik ben een supportmedewerker van nl-inloggen.nu en heb geen toegang tot de gegevens van cosmetique active. Ik raad je aan om contact op te nemen met de klantenservice van cosmetique active voor assistentie bij het inloggen en het aanmaken van een nieuw wachtwoord. Zij kunnen je verder helpen met het aanmeldproces. Mocht je nog andere vragen hebben, dan help ik je graag.
   Met vriendelijke groet,
   Martin, Supportmedewerker nl-inloggen.nu

 2. Hallo, Ik ben al een paar jaar niet meer werkzaam bij Apotheek Kuijlman in IJmuiden en werk helemaal niet meer. Nu krijg ik ineens steeds mails van jullie maar als ik die af wil melden moet ik inloggen en dat gaat niet meer. Willen jullie mij uitschrijven van mails.

  Met vriendelijke groet, Sanny de Groot

  Beantwoorden

Plaats een reactie