17 gedachten over “Bullchat opnieuw inloggen (Zonder te betalen!)”

 1. Als ik op Bull will en wat ik ook doe met foto’s er op en er af of met beschrijving of niet ik moet 0,99 cent met telefoon nummer overmaken en al een tijd geleden was dat hetzelfde liedje. Waar ligt het aan en er staat op Google van Bull is vrij en geen 0,99 cent. Mijn kik is: HansKlooster1.

  Beantwoorden
 2. sinds een paar maanden kom je er ALLEEN nog maar in als je 99 cent betaald. Althans, dat zeggen ze want je komt er na betalen even goed niet meer in
  Ik heb nu een account gemaakt op PlanetRomeo, dat is ook gratis en ik ben der dik tevreden over!

  Beantwoorden
 3. Hallo allemaal,
  Ik kan opeens geen foto’s meer plaatsen.
  Heb eens per abuis aangegeven geen foto’s te plaatsen. Misschien Iers verkeerds gedaan.
  Hoe kan ik dit terugdraaien, zodat ik wél foto’s kan plaatsen
  Help mij aub.

  Beantwoorden
 4. Ik kom ook elke keer weer op Bullchat/#/plus, en dan voor bijna 1 euro. Ik heb al geprobeerd via andere browser, geschiedenis wissen, op andere lokatie, andere naam, andere tekst.
  Maar niets helpt, en inderdaad is er niemand die er oorzaak van weet.
  Bij gebruik van andere telefoon, en niet op wifi dan werkt het ineens wel. Daarna weer terug naar wifi dan blijft verbinding ook.
  Lijkt er op dat of/en het ID van de telefoon en IP adres dit effect geeft. Maar geen id waarom.

  Beantwoorden
 5. hallo allemaal kan me iemand zeggen warom als ik in log altijd krijg te lezen toegang geweiger probeer het later nog eens maar dat doe ik nu al een week iederdag maar luk niet krijg altijd het zelfde te lezen kan me iemand zeggen hou dat kan en wat ik het besten kan doe u kun me bellen ook 06*** of me mail sturen zou het erg op prijs stellennu heb ik eens hulp nodig ik sta altijd klaar voor iedereen ben benieuwt of me iemnand kan helpen groetje jan

  Beantwoorden
 6. Hallo

  Ik heb vandaag weer een klacht gemeld over bull dat er wordt aangegeven dat bull verdriet gratis zou zijn.

  Waarom moeten mensen dan € 0,99 cent bet of afrekenen via tel betaal je 1,00 euro + je bel kosten en je word nog niet ingelog dus weg bel kosten hoop dat er nu eens werk ervan word gemaakt maar weer afwachten wat hiermee wordt gedaan.

  Het zijn geen dieven maar oplichters die hele bull verdriet met het is gratis en als je via de tel wil bet wordt er even € 1,00 euro in rekening gebracht + nog een je bel kosten of via bank kost het 0,99 cent maar dan moet het wel allemaal werken het zien in mijn ogen grote oplichters bull verdriet weg ermee die hele bull verdriet.

  Beantwoorden

Plaats een reactie