32 gedachten over “Bullchat opnieuw inloggen (Zonder te betalen!)”

 1. Bullchat doet dit stiekum ’n paar dagen 0.99 laten betalen, de serverkosten moeten betaald worden elke maand om het draaiende te houden. Voornix gaat immers de zon op, al is bullchat gratis de servers moeten wel betaald worden.

  Beantwoorden
  • Wat vervelend om te horen dat je al weken niet kunt inloggen op Bullchat via je mobiel. Ik begrijp dat dit erg frustrerend voor je is. Helaas kan ik als supportmedewerker van nl-inloggen.nu niet rechtstreeks ingrijpen bij Bullchat, omdat dit een aparte website is. Het kan zijn dat er momenteel technische problemen zijn met de website of dat er een ander probleem is wat moet worden opgelost.

   Mijn advies is om de volgende stappen te proberen om het probleem op te lossen:
   1. Controleer of je de meest recente versie van Bullchat hebt gedownload en geïnstalleerd op je mobiele apparaat. Soms kan een update helpen bij het verhelpen van problemen.
   2. Probeer je mobiele apparaat opnieuw op te starten en vervolgens opnieuw in te loggen op Bullchat.
   3. Als het probleem aanhoudt, kunnen er mogelijk problemen zijn met je account. Probeer in dat geval contact op te nemen met Bullchat zelf om hun klantenservice te bereiken. Ze zouden moeten kunnen helpen bij het identificeren en oplossen van het probleem.

   Ik begrijp dat het frustrerend kan zijn dat er niet direct wordt gereageerd op e-mails, maar probeer toch contact op te nemen met de klantenservice van Bullchat voor de beste oplossing. Bedankt voor je begrip en ik hoop dat je snel weer kunt inloggen op Bullchat.

   Mocht je nog andere vragen hebben, stel ze gerust.
   Met vriendelijke groet,
   Martin
   Supportmedewerker nl-inloggen.nu

 2. Als ik op bull zit word eraf gesmeten wil ik terug inloggen moet 0,99 cent betalen is al dagen bezig zo bull is toch gratis en een beheerder vind je niet

  Beantwoorden
 3. Op de ene telefoon kan ik inloggen op de andere niet. Alle voorgestelde oplossingen werken niet bij mij.
  Ook een keer een paydate afgewezen en daarna kreeg ik geen toegang meer. Raar

  Beantwoorden
  • Het kan inderdaad vervelend zijn als je problemen ondervindt met inloggen op Bullchat. Ik begrijp dat je al verschillende oplossingen hebt geprobeerd en dat geen van hen heeft gewerkt.

   Een mogelijke oplossing voor het probleem zou kunnen zijn om de app of website van Bullchat volledig van je telefoon te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Dit kan helpen als er sprake is van een technische storing of als er iets mis is met de instellingen van de app op je telefoon.

   Een andere stap die je kunt proberen is om je internetverbinding op de betreffende telefoon te controleren. Zorg ervoor dat je een stabiele en goedwerkende internetverbinding hebt, aangezien dit ook van invloed kan zijn op het inlogproces.

   Als bovenstaande oplossingen niet werken, kan het zijn dat er een probleem is met je account. In dat geval raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van Bullchat. Zij kunnen je account controleren en eventuele blokkades of beperkingen verhelpen.

   Ik hoop dat dit je helpt bij het oplossen van het probleem. Mocht je nog andere vragen hebben, dan sta ik klaar om je verder te helpen.

   Met vriendelijke groet,
   Martin – Supportmedewerker nl-inloggen.nu

 4. Er staat gratis maar ik elke keer 0,99 cent betalen en hij gooit me ook regelmatig eruit zodat ik vaker op een avond moet betalen DUS MISLEIDEND RECLAME

  Beantwoorden
 5. 0,99 ct. Het zullen wel dieven zijn.
  Ik kom als singlesenior graag op bull, maar betaal er echt niet voor.

  Laat de leuke senioren tof mij komen! AKN as paul59l.

  Beantwoorden
  • Het spijt me, maar het is niet mogelijk om opnieuw in te loggen op Bullchat zonder te betalen. Het betalen van het abonnement is noodzakelijk om toegang te krijgen tot de volledige functionaliteit van de website, waaronder het kunnen communiceren met andere leden. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.
   Met vriendelijke groet, Martin

 6. Ik kan ook sinds een paar dagen niet meer Inloggen.
  NIET omdat ik € 0,99 moet betalen MAAR omdat ik elke keer de melding ” Toegang geweigerd, probeer het later opnieuw ” te zien krijg
  Dit is al MEERDERE keren voor gekomen ook in het verleden
  Als je dat op de Twitter van Bullchat meldt dan krijg je daar NOOIT antwoord op waardoor het komt

  Bullchat is gewoon BULLSHIT geworden

  Beantwoorden
 7. Het slaat nergens op dat je ineens moet betalen ben allang opzoek naar serieus maatje maar helaas het mag niet baten ik hoop dat dit weer snel hetzelfde word gewoon gratis inloggen grt Aart

  Beantwoorden
 8. Als ik op Bull will en wat ik ook doe met foto’s er op en er af of met beschrijving of niet ik moet 0,99 cent met telefoon nummer overmaken en al een tijd geleden was dat hetzelfde liedje. Waar ligt het aan en er staat op Google van Bull is vrij en geen 0,99 cent. Mijn kik is: HansKlooster1.

  Beantwoorden
 9. sinds een paar maanden kom je er ALLEEN nog maar in als je 99 cent betaald. Althans, dat zeggen ze want je komt er na betalen even goed niet meer in
  Ik heb nu een account gemaakt op PlanetRomeo, dat is ook gratis en ik ben der dik tevreden over!

  Beantwoorden
 10. Hallo allemaal,
  Ik kan opeens geen foto’s meer plaatsen.
  Heb eens per abuis aangegeven geen foto’s te plaatsen. Misschien Iers verkeerds gedaan.
  Hoe kan ik dit terugdraaien, zodat ik wél foto’s kan plaatsen
  Help mij aub.

  Beantwoorden
 11. Ik kom ook elke keer weer op Bullchat/#/plus, en dan voor bijna 1 euro. Ik heb al geprobeerd via andere browser, geschiedenis wissen, op andere lokatie, andere naam, andere tekst.
  Maar niets helpt, en inderdaad is er niemand die er oorzaak van weet.
  Bij gebruik van andere telefoon, en niet op wifi dan werkt het ineens wel. Daarna weer terug naar wifi dan blijft verbinding ook.
  Lijkt er op dat of/en het ID van de telefoon en IP adres dit effect geeft. Maar geen id waarom.

  Beantwoorden
 12. hallo allemaal kan me iemand zeggen warom als ik in log altijd krijg te lezen toegang geweiger probeer het later nog eens maar dat doe ik nu al een week iederdag maar luk niet krijg altijd het zelfde te lezen kan me iemand zeggen hou dat kan en wat ik het besten kan doe u kun me bellen ook 06*** of me mail sturen zou het erg op prijs stellennu heb ik eens hulp nodig ik sta altijd klaar voor iedereen ben benieuwt of me iemnand kan helpen groetje jan

  Beantwoorden
 13. Hallo

  Ik heb vandaag weer een klacht gemeld over bull dat er wordt aangegeven dat bull verdriet gratis zou zijn.

  Waarom moeten mensen dan € 0,99 cent bet of afrekenen via tel betaal je 1,00 euro + je bel kosten en je word nog niet ingelog dus weg bel kosten hoop dat er nu eens werk ervan word gemaakt maar weer afwachten wat hiermee wordt gedaan.

  Het zijn geen dieven maar oplichters die hele bull verdriet met het is gratis en als je via de tel wil bet wordt er even € 1,00 euro in rekening gebracht + nog een je bel kosten of via bank kost het 0,99 cent maar dan moet het wel allemaal werken het zien in mijn ogen grote oplichters bull verdriet weg ermee die hele bull verdriet.

  Beantwoorden

Plaats een reactie