2 gedachten over “Apro helpt inloggen”

 1. Goedemiddag,

  Ik heb een echtpaar overgenomen van de Churchill Apotheek met herhaalservice. Nu kan ik alleen niet in de gegevens van de herhaalservice iets aanpassen, zoals nieuwe huisarts. Bij Churchill Apotheek weten ze dit ook niet op te lossen. Patiënten verwijderen en opnieuw in systeem zetten blijft zelfde probleem geven.
  Kunnen jullie mij helpen??

  Beantwoorden
  • Ik begrijp dat je problemen hebt met het aanpassen van de gegevens van de herhaalservice voor het echtpaar dat je hebt overgenomen van de Churchill Apotheek. Ik raad je aan om de volgende stappen te proberen om het probleem op te lossen:

   1. Controleer of je de juiste machtigingen hebt om de gegevens van de herhaalservice aan te passen. Misschien heb je specifieke rechten nodig om wijzigingen aan te brengen.

   2. Zorg ervoor dat je alle benodigde informatie hebt om de gegevens van de herhaalservice te wijzigen, zoals de nieuwe huisartsgegevens. Als je deze informatie niet hebt, neem dan contact op met de patiënten zelf om deze gegevens te verkrijgen.

   3. Probeer het opnieuw met het verwijderen en opnieuw toevoegen van de patiënten in het systeem. Zorg ervoor dat je alle stappen correct en volledig uitvoert.

   Als deze stappen niet werken, raad ik je aan om contact op te nemen met de klantenservice van nl-inloggen.nu. Zij kunnen je verder helpen met specifieke problemen met het aanpassen van gegevens in de herhaalservice.

   Ik hoop dat dit helpt! Laat het me weten als je nog andere vragen hebt.

Plaats een reactie