7 gedachten over “Aiwit deurbel inloggen”

 1. wij hebben vorig jaar een Eken T8 deurbel gekocht. De keuze voor deze bel was dat de opslag in de cloud via de app Aiwit kosteloos was. Plotseling kunnen wij de beelden niet meer terugzien en worden zonder bericht, gedwongen een duur abonnement af te sluiten. Dat kan toch niet de bedoeling zijn!

  Beantwoorden
 2. @melissa,

  Heb jij dit voor je zelf geprobeerd, want wanneer je het abonnement opzegt via Google dan kan je ook (waarschijnlijk) geen gebruik meer maken van de deurbel), of werkt je deurbel nog nadat je het abonnement hebt opgezegd ?, en heb je een nieuw abonnement bij Aiwit afgesloten.

  Beantwoorden
  • Heb het zelf niet geprobeerd, maar op de trustpilot pagina van Aiwit, wordt het volgende gemeld “Heb de deurbel gekocht omdat er stond dat je 3 dagen gratis kon kijken voordat je cloudopslag moest aanschaffen. Dit werkte een tijdje goed, toen kon ik plotseling geen opnames meer bekijken omdat de abonnementspagina de abonnementspagina blijft verschijnen om me te vertellen dat ik een abonnement moet nemen voordat ik opnames kan bekijken. Ze zouden vervolgd moeten worden op grond van de wet op misleidende verkoop.”
   Het lijkt er dus op dat voor veel gebruikers de bel onbruikbaar is zonder abonnement.

 3. Weet jij hoe ik hier van deze advertentie over gratis proef abonnement af kan komen ?
  Ik hoef helemaal geen cloud opslag
  En die advertentie blijft in zicht als ik geen geld overmaak .

  Grt Frank

  Beantwoorden
  • Als je op Android de Aiwit deurbel app gebruikt kun je het volgende proberen:
   Je abonnementen beheren op Google Play

   • Ga op je Android-apparaat naar je abonnementen in Google Play.
   • Selecteer het abonnement dat je wilt opzeggen.
   • Tik op Abonnement opzeggen.
   • Volg de instructies.

   Lees verder op support.google.com

 4. Idd ik krijg sinds kort ook een melding om een abonnement te nemen voor opslag ,ik wil dit niet en had ik dit geweten dan had ik de bel van living needs niet gekocht bij bol.com

  Beantwoorden

Plaats een reactie